Случајно

„Случајно“, радио драма

Еклектичен поглед, лавиринт од слики и метафори, мирисот на реалноста, брутално и чудно и вистинито..
Експлицитна содржина и јазик.

Автор на текст: Дарко Лешоски

Драматизација: Билјана Радиноска и Сашо Димоски
Режија на звучна слика: Зоран Чаневски – Чане
Водител: Горјан Милошевски

Играат: Марија Зафирова и Васил Зафирчев

Секаде театар!

Во партнерство со Метрополис радио мрежа.

Radio drama „Slucajno“ by Theatra by Theatra on Mixcloud

Audio teaser:

„Случајно“ audio teaser by Theatra on Mixcloud