Претстави

Во своето двегодишно постоење комплетно продукциски застанавме зад три претстави:

„МИЗАНТРОП“         „ЗВУКОТ НА КОСКИТЕ ШТО СЕ КРШАТ“          „ХАУСИТЕРИ“